Balog Zoltán lemondott még egy tisztségéről

2024. április 04. 22:22

A Dunamelléki Református Egyházkerületet püspöke címet most is viseli.

2024. április 04. 22:22
null

Nyitókép: MTI/Vajda János

Balog Zoltán távozott a Belváros-Lipótváros egyházi épületekért közalapítvány kuratóriumából – jelentette be Kovács Alex Gábor, a Tiéd a Belváros ellenzéki frakció vezetője Facebook-oldalán.

Az új elnököt várhatóan egy hét múlva választhatja meg a kuratórium.

– közölte Kovács. 

Balog a kegyelmi-ügy kirobbanása után lemondott a zsinati elnöki posztjáról, azonban a Dunamelléki Református Egyházkerületet püspöke címet most is viseli.

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­ö­g­­ö­­­s­ ­­­l­á­­­n­­y­­o­k­ ­v­­á­r­­n­­a­­­k­­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Meduza99
2024. április 17. 07:10
Annyi "okos" ember szólt hozzá! Nyilván mindegyikük ismeri a KEndre ügy legapróbb részletét is és birtokában van az igazságnak, különben miért ítélkeznének? Ja, nem? Csak annyi, hogy önnön kicsiségüket, jelentéktelenségüket így próbálják kompenzálni. Ettől a fröcsögő gyűlölettől és ítélkezéstől mindjárt jobban érzik magukat. Mi vagyunk a tízmillió Okos, Feddhetetlen Ember országa? Na nem, mert én nem vagyok szuperokos, makulátlan, csupán egy Ember, aki nem igyekszik rész-ismeretek alapján pálcát törni bűnbakká kinevezett embertársa fölött.
pipa89
2024. április 06. 08:32
Helyes. Tkp. ezzel kellett volna indulnia a kegyelmi ügynek. Teljességgel érthetetlen, hogy egy egyházi vezető volt a legutolsó, aki a legkésőbb hozta meg a döntést, holott ő volt a probléma forrása. Reményeim szerint ez az ügy és a Nárcisz-ügy is olyan tanulság számunkra, a de különösen a felső körök számára, hogy bele lehet csontosodni a hatalom mérhetetlenségébe,el lehet szakadni a valóságtól és a néptől, csak nem érdemes! Nincsenek illúzióim a politikát, a hatalmat illetően, de mindaddig, míg az ország békéje, szuverenitása és a nép, a nemzet jóléte és egysége áll a kormány munkájának középpontjába; kitartok a botrányok ellenére is. Kiváltképpen, hogy 2002-2010 közötti botrány-politikát nem tudom feledni, annyira beégett a retinámba és az idegsejtjeimbe.
KBA98
2024. április 05. 17:13
Tűnjön el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!