Alakul: a Gyurcsányt alakító színész is beállna Magyar Péter mögé

2024. április 19. 18:24

Sas Péter ismerős lehet azoknak, akik látták a 2013-as Elment az öszöd című filmet.

2024. április 19. 18:24

Nyitókép: Képernyőfotó

Magyar Péter Mezőhegyesen folytatta kampánykörútját, ahol egy nem várt személy is feltűnt, illetve fel is szólalt a közönség előtt. Sas Péter színész a helyi Reál abc előtt bukkant fel a tömegből és fejezte ki támogatását a politikus felé. A színész ismerős lehet azoknak, akik látták a 2013-as Elment az öszöd című filmet, ugyanis 

ő alakította Gyurcsány Ferencet. 

Az Elment az öszöd 2013-ban készült, ami az őszödi beszéd és nyilvánosságra kerülésének történetét dolgozza fel egy olyan helyzetből, ahol Gyurcsány Ferenc (Sás Péter) börtönbe került. 

A közvetítés 30. percében Sás azt mondta, hogy neki is meglepetés ez a találkozó. Kifejtette, hogy ő Nagy Ervin, Magyar Péter egyik legismertebb támogatójának barátja, akivel iskolatársak voltak az SZFE-n, és egy kollégiumi szobában aludtak. Sás egyébként független polgármesterjelöltként indul Mezőhegyesen, de erősen gondolkodik azon, hogy a Tisza Párt színeiben induljon. 

 

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­ö­­­g­­­ö­­s­­ ­l­á­n­­­y­­o­k­­ ­­v­­á­r­­n­­­a­­­k­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 20. 19:54
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
elfújta az ellenszél
2024. április 19. 21:43
Megjön majd az igazi Gyurcsány is, de csak a választás után lesznek puszipajtások. Jelenleg éppen táplálék konkurrensek
szilvarozsa
2024. április 19. 20:07
Ez a Sas a mezőhegyesi színházban játszik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!