Schiffer András: „Orbán Viktor bohócot csinált magából” (VIDEÓ)

2024. március 06. 12:18

Az ügyvéd teljesen kiakadt a miniszterelnökre a svéd NATO-csatlakozás késleltetése miatt.

2024. március 06. 12:18

A Magyar Jelen Nyílt Sisak című műsorának a külpolitikai körkép szegmensében került szóba a svéd NATO-csatlakozás késleltetése, amelyről Schiffer András ügyvédnek is megvan a véleménye. Nem is rejtette véka alá:

„Azt gondolom, hogy mind az ukrán EU-támogatás ügyében, mind a svéd NATO-csatlakozás ügyében Orbán Viktor bohócot csinált magából és az országból. Egy teljesen képviselhetetlen, infantilis álláspontot foglalt el.”

Schiffer András röviden kitért az Ukrán-támogatásra is, de fő témája a svéd NATO-csatlakozás, valamint Orbán Viktor maradt: „A svéd NATO-csatlakozás… tehát ez tényleg az imbecillitásnak a magasiskolája. Ha elvi alapon ellenezzük azt, hogy a két semleges északi állammal kibővüljön a NATO, az egy képviselhető álláspont.

Ha az a bajunk, hogy a skandináv országok semmibe veszik Közép-Európát, ez egy képviselhető álláspont. De onnantól kezdve, hogy a finn csatlakozást, amivel radikálisan kibővül a NATO-orosz közös határ, Magyarország zokszó nélkül, elsők között megszavazza, ezek után beleállunk a svédekbe,

bohócot csinálunk egy parlamenti delegációból, majd utána az egész országból”

– fogalmazott az ügyvéd. „Szerintem a bohócsipkát felteheti magára, meg a parlament kupolájára Orbán Viktor, ezek után” – tette hozzá Schiffer.

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes beszélgetést itt nézheti vissza:

 

Összesen 277 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­ö­­g­­­ö­­s­­ ­­l­á­­n­y­o­­­k­­­ ­­­v­­­á­­­r­­n­a­k­ ­­­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Saksafar
2024. március 07. 18:40
T. Schiffer úr, én tisztelem Önt és a véleményét, ne csináljon puzsérrobit magából, viccosztályos hülyéből már így is jól állunk.
Mindenhova
2024. március 07. 13:49 Szerkesztve
Schiffer ahogy szokta, megint hozza a hülyét a szatyorból. Vagy csak nincs tartása, erkölcse, minimális büszkesége sem. Ha így védi meg az ügyfeleit is a bíróságon akkor rémélem, h. nekem sosem kell hozzá fordulnom. "Kettő ember" van ma Magyaroszágon, aki belát (belátott) a dolgok mögé. Az egyik Furcsán Nyerenc, a másik OV. Az összes többi csak vélemény. Az meg olyan mint a segg. Mindenkinek van.
Héja
2024. március 07. 11:14
Schifinek esze van, de... Ezúttal lelelplezte saját magát. A pofátlan, öncélú svéd sértegetésre muszáj volt reagálni. Lekevesebb hogyy a svéd kormányfő Orbánhoz zarándokolt. Nem mellesleg a szavazást nem a kormány -a fidesz frakció késlettette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!