Magyarország megszállásáról értekeztek Ukrajnában (VIDEÓ)

2024. március 01. 12:36

Egy ukrán félkatonai szervezet volt zászlóaljparancsnoka arról beszélt, hogy nekik a megszálláshoz „harminc óra elegendő”.

2024. március 01. 12:36

Sok érdekes témát boncolgattak az Espreso nevű hírportál YouTube-csatornáján. Jevhen Dikij, az Ajdar nevű félkatonai szervezet volt zászlóaljparancsnoka hosszabb ideig Magyarországról beszélt – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Dikij egy ponton arra a megállapításra jutott, hogy szerinte „minden megye az Oroszországi Föderáció ellenőrzése alá kell, hogy kerüljön, amennyiben elveszítjük a háborút”.

Magyarországnak szánt fenyegetés

„Meg kell érteni, hogy amennyiben elveszítjük, úgy lesz egy egymilliós, feltüzelt hadseregünk, mely épp visszavonul. Így felmerül a kérdés, hogy hol lesz az a határ, ahova visszavonulunk?

Ebben az esetben ez nem rossz terv, a legutolsó lehetőség, de lennie kell, hogy megszálljuk Magyarországot,

és kiviszünk oda húszmillió ukrán menekültet” – mondta a most már civilnek számító Jevhen Dikij.

„És akkor megnézném, hogy mit csinálna Orbán harmincezres serege, mely nem harcolt egy napot sem az életben, mit fog csinálni? Az észak-atlanti szerződés ötödik cikkelye pedig nem működik, maguk írták meg úgy, hogy csak konzultálniuk kell támadás esetén.

Nekünk meg a megszálláshoz harminc óra elegendő.

Ezért Orbán helyében átgondolnám, hogy jó-e az neki, ha mi elveszítjük a háborút?

– mondta Jevhen Dikij.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: DIEGO HERRERA CARCEDO / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 334 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2024. március 05. 07:39
Azt nem tudom, hogyan számolta ki. Egy ilyen bandát a vadásztársaságok tagsága is kilövöldözne az országból.
kőbaltás
2024. március 03. 05:50
Ez a pali nagyon elszámolta magát,mivel mi nem lennénk egyedül magunkra hagyva. Már eleve abból indul ki,hogy veszítenek az Oroszok ellen. Addig stimmel,utána üres fenyegetőzés.
Intruder
2024. március 02. 23:07
Ezt ugatom régóta.
választópolgár
2024. március 02. 22:50 Szerkesztve
Ha biden elnöksége alatt történne egy ukrán támadás ellenünk, akkor nem sietnének gyorsan a segítségünkre nyugatról, hanem hátradőlnének a karosszékekben füstös félhomályos szobáikban, kérnének egy kávét, és megvárnák amíg ezek kiszórakozzák magukat. Az hogy Magyarország legyengüljön vagy elvérezzen, beleillik a terveikbe. A globalista deepstate már megmutatta a farkasfogát, amikor példátlan módon segítette Koszovó elszakítását a szerbek ellen, már ott is az oroszokhoz közel álló szerbiát gyengítették és destabilizálták. Ha az amerikai deepstatenek nem remegett meg a keze amikor hosszú évek alatt szisztematikusan uszították PÉNZELTÉK és állították át globalista üzleti érdekeik mellé orosz testvérnép ellen az ukránokat akkor ne legyenek illúzióink ellenünk is tervezhetnek direktben egy kis leckéztetést amiért nem támogattuk őket olyan szervilisen mint ahogy a globalista érdekek elvárták volna. Sőt mindig az ugrik be hogy a szinész szájával mindig és kizárólag az usa deepstatet halljuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!