Karácsony a kivilágítatlan esti utcáktól félti a nőket, ahelyett, hogy intézkedne (VIDEÓ)

2024. március 08. 10:49

Formabontó nőnapi üzenetet intézett közönségének a főpolgármester.

2024. március 08. 10:49

Nyitókép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

„Ma van a nemzetközi nőnap. De a szokásoktól eltérően most nem a nőkhöz, hanem a férfiakhoz szeretnék szólni” – kezdte nőnapi üzenetét Karácsony Gergely. A főpolgármester szerint a nőnap nem arról szól, hogy a férfiak és a nők egyformák, hanem hogy egyenlőek.

„Nem a férfiaknak kell félni este egy kivilágítatlan utcán. Nem a férfiaktól várja el a világ, hogy szüljenek gyereket, de maradjanak ugyanolyan csinosak, mint korábban, de azért ne legyenek nagyon csinosak, hogy túl kihívók legyenek” – folytatta meglehetősen sajátos eszmefuttatását Karácsony. Megjegyezzük, ha nem lennének kivilágítatlan utcák – amiről akár Karácsony gondoskodhatna is –, senkinek sem kellene félnie.

@karacsonygergely_ Egy társadalom, ahol a férfiak és a nők nem egyformák, de egyenlőek, egyformán jó mindkét nemnek. Egy ilyen világon kell dolgoznunk, nem csak nőnapon, hanem az összes többi napon is. 💚 #Budapest #budapesttiktok #budapesthungary #magyartiktok #karacsonygergely #karácsonygergely #főváros #nőnap #feminizmus ♬ original sound - Karácsony Gergely

 

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2024. március 08. 19:56
Ostoba, nagyon sekélyes gondolkodású, hülye vagy!
Chardonnay99
2024. március 08. 18:06
Legalább annyi találékonyság lenne benne, hogy arra kérje a budapestieket, ajándékozzanak a nőknek világító virágot és azzal kocogjanak.
kissb56
2024. március 08. 16:59
Mit is várhatunk ettől a hiperpasszív baromtól?
Kristály
2024. március 08. 16:31
A Budapestiek magukból űztek gunyt ezzel a tapló tudású 0.5% Karácsonyival. Hol van a 214milliárd??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!