Hiába a botrány: a jelek szerint Gyöngyösi Márton marad a Jobbik elnöke

2024. február 09. 17:32

Kiderült, hogy a pártelnök már nem is kíván magyarázkodni.

2024. február 09. 17:32

Mint arról a Mandiner szerdán beszámolt, kiszivárgott Gyöngyösi Mártonnak, a Jobbik jelenlegi elnökének egy korábbi levele, amelyben a politikus úgy fogalmazott Orbán Viktorról: „Legszívesebben azt írtam volna, hogy

egy cionista bérenc, a lubovicsi (sic!) szekta foglya, de ebből nem biztos, hogy jól ki lehet jönni”.

Időközben kiderült, hogy a botrány David Pressman budapesti amerikai nagykövetet nem rázza meg, annak ellenére, hogy egyébként a magyar belügyekbe gyakran szeret beavatkozni.

A korábban az izraeli állampolgárokat nemzetbiztonsági kockázatnak nevező és a zsidó származású magyar országgyűlési képviselőket listázni kívánó Gyöngyösi Márton legújabb botrányával kapcsolatban most azzal magyarázkodik, hogy

nem kell mindent antiszemitizmusnak tekinteni, legalábbis azt, ami szerinte nem az

– írja a Magyar Nemzet.

A lap arról számolt be pénteken, hogy a Jobbik-Konzervatívok elnöke nem válaszolt arra a kérdésére, hogy ő maga antiszemita kijelentésnek tartja-e azokat a szavakat, amelyekről azt állította, hogy csupán idézte azokat. Azt nyilatkozta: nem kívánja minősíteni és magyarázni azokat.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. február 10. 06:22
Ha van bármilyen botrány, az nem az, ahogy ez a köpönyegforgató fasz leirta a vètótlan köpcös geciről az igazat, hanem az a csicskasàg, az a sunyisàg, ahogy a vétótlan köpcös geci a népirtó zsidó gazdái szolgálatában àtbassza és kirabolja a magyar népet. Na az valóban botrány!
2024. február 09. 23:22 Szerkesztve
Úgy látszik, hogy Pressman, - a DK csendestársa -, komoly rombolási képességeket lát Gyöngyösiben. Lehet hogy Pressmannak Gyurcsány nem elég radikális, nem elég gátlástalan. Ha a hatalom megszerzéséröl van szó, akkor a leghasznosabb alattvalók, mindig a leggátlástalanabbak.
zakar zoltán béla
2024. február 09. 20:57
Róna az igazi!...................
Interista
2024. február 09. 20:54
A Jobbiknak Vona visszavonulásával lefőtt a kávé . Mennek/mentek a levesbe . Azzal , hogy beálltak gyurcsány mögé, meg ásták a sírjukat . A következő választások után jó eséllyel meg is szűnik a párt .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!