Hogyan került Orbán Viktor öltönye Kósa Lajosra? (VIDEÓ)

2024. január 16. 08:42

A politikus egy rendszerváltáskori történetet osztott meg közösségi oldalán, amiben Orbán Viktor egyik ruhadarabja jelentős szerepet játszott.

2024. január 16. 08:42
null

Kósa Lajosról egy videót osztott meg Orbán Viktor a TikTok oldalán, amiben Kósa röviden elmeséli, hogyan került rá Orbán Viktor öltönye 1990 tavaszán, egy moszkvai tárgyaláson.

Épp folytak az orosz csapatok kivonásának tárgyalásai, Horn Gyula vezetésével. Úgy adódott, hogy egy moszkvai tárgyalási fordulóra, három ellenzéki is kimehetett: Demszky Gábor, Raffay, Kósa. Így voltunk hárman. Igen ám, de az én érettségi öltönyöm Debrecenben volt, miközben indult a repülőgép” – mondta Kósa Lajos, majd hozzátette, hogy Orbán Viktornak volt egy jó kis érettségi öltönye, amit felajánlott neki. A többi már történelem.

Így alakult, hogy később a tárgyalásokon Demszky Gábor, Raffay Ernő és Kósa Lajos és Orbán Viktor öltönye vett részt

– mondta a videóban Kósa Lajos. 

A politikus által megosztott videót itt tekintheti meg:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bedő Dávid

Facebook

Idézőjel

Örülünk minden támogatásnak!

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. január 16. 13:12
Ezért is nyer sorozatban a Fidesz Kdnp. Jó a humoruk,jók a meséik. Páratlanul jók! ---------+++++++++-------- A libbcsikommcsi újságírók sírnak, dühüket szórják szanaszét! Feri tajtrészeg! Kéri Laci bácsi az ATV választási szakértője lett!! -::))Arra is van humor: akasztófa! Megszokták, az Apró klán jele kettős: Akasztófa, Kötél!
levaijan
2024. január 16. 12:11
ez mind komcsi! volt,van ,lesz
Novicsok-5
2024. január 16. 10:43
Na, hogy került a KISZ-es öltönye az emeszempésre? A jó kommunista nem vész el, csak átalakul.
abcd2k
2024. január 16. 09:33
Nagyon aranyos történet, de azért ugye nem csinálunk abból rendszert, hogy politikusaink az érettségi öltönyükben mennek diplomáciai tárgyalásokra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!