Juszték kommandója eltiporná a gyalázatost!

2023. november 06. 15:07

Az O1G kommandó bátor harcosa alaposan odapörkölt az egyházaknak.

2023. november 06. 15:07
null
Felföldi Zoltán
Magyar Nemzet

Juszt László, az O1G kommandó bátor harcosa alaposan odapörkölt az egyházaknak – külön figyelmességgel kiemelve közülük a katolikus egyházat –, valamint a szerinte az Orbán-kormány által zabáltatott, milliárdos papoknak. Jó csapat ez az O1G kommandó, ha párhuzamot keresünk, én a magam részéről leginkább egy palesztin terrorista sejthez tudnám hasonlítani őket, egyrészt, ha valaki kiesik közülük, mindjárt számos másik terem a helyén, másrészt csecsemőtől az aggastyánig válogatás nélkül tüzelnek mindenkire, akiről csak feltételezik, hogy nem gyűlöli zsigerből a kormányt.

Most éppen Juszt elvtárs az, aki naponta posztol általa gyilkosnak gondolt odamondogatásokat az 1789-től napjainkig terjedő időszak teljes baloldali verbális arzenáljával felfegyverkezve. Nem kell hozzá alapos szövegelemzés, hogy rájöjjünk: érvkészlete, szóhasználata kísértetiesen hasonlít a minden egyházi vagyont elkobzó, majd a teljes hitéletet betiltó, papokat és szerzeteseket – sőt: apácákat! – halomra gyilkoló francia forradalmárok, valamint a katolikus ifjúsági szervezeteket feloszlató Rajk László, és a Mindszenty bíborost megkínoztató és bebörtönöztető Rákosi Mátyás szóhasználatára és érvkészletére.

Ezt is ajánljuk a témában

Juszt László és az O1G kommandó szervesen illeszkedik abba a három évszázados progresszív hagyományba, amelyben először mindig a magukat felsőbbrendűnek gondoló, elméleteket legyártó filozófusok jelennek meg világmegváltó ötleteikkel, aztán jönnek a Juszthoz hasonló, néphergelő szellemi közlegények, végül a terror – mikor holokauszt, mikor keresztényüldözés – gyakorlati megvalósítói.”

Kép forrása: Juszt László Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rommy72
2023. november 16. 20:42
bassza meg a mandi! senkit nem érdekel ez a fasz és a rita ....csak itt szarjátok,hogy ugorjunk....ez az oldal jó volt régen
Szuperszig
2023. november 06. 21:42
Ez az a juszt, aki a nyugatinál szokott fiatal fiúkra vadászni?
nemecsekerno_007
2023. november 06. 19:30
Demagóg, kommunista szarzsák. Kár vele foglalkozni.
pesszimista
2023. november 06. 18:30
Sok ember méltatlankodva veszi tudomásul , hogy alig van valami a bevásárló kosara alján, mégis tízezreket fizet a pénztárnál. Az írígy emberek nem tudnak örülni a Juszt féle új földbirtokosok gazdagodásának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!