Megszólalt a Viszkis az esztergomi robbantóról

2023. szeptember 22. 11:33

Ambrus Attila már korábban is tudta, hogy komoly bajok voltak J. Lászlóval.

2023. szeptember 22. 11:33
null

Ambrus Attila, azaz a „Viszkis rabló” hosszú ideig volt J. László, az esztergomi robbantó szomszédja. A Blikknek mesélve a Viszkis kifejtette, J. László viselkedéséből már sejteni lehetett, előbb-utóbb tesz majd valamit, így nem érti, miért nem sikerült az elkövetőt a hatóságoknak időben megfékeznie. Úgy fogalmazott, hogy a tragédia idején nem volt otthon, az apósa mesélte neki, hogy a robbanás pillanatában az otthonuk ablakai erősen megremegtek. 

Ezt is ajánljuk a témában

A srácnak komolyabb gondjai voltak. Régebb óta voltak problémái a hatóságokkal, volt egy közüzemi tartozása, utálta a rendszert, a rendőröket”

– mondta Ambrus Attila, aki szerint a támadó igazságtalannak érezte, hogy többet kell fizetnie az áramért. 

Mint ismert, J. László azután állított csapdát és robbantotta fel a házát, hogy a TEK-es kommandósok több órás tárgyalás után végül be akartak törni hozzá. A ház megsemmisült, az elkövetőn kívül egy kommandós életét vesztette, többen súlyosan megsérültek. 

Ezt is ajánljuk a témában

J. Lászlót a szomszédok is agresszív őrültnek jellemezték. Hajdu János, a TEK főigazgatója elmondta, a behatoláskor a férfi egy flexszel belevágott egy gázpalackba, ezzel robbanást idézve elő

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bbalu56
2023. szeptember 25. 22:28
Ez a kibaszot bankrabló meg mi faszért nem huzza megmagát. Kusoljon a szemét ne akaraja itt osztani az észt.
Ergit
2023. szeptember 22. 15:23
Vannak olyan szterodok, amik elveszik a fogyasztója eszét és olyan agresszív lesz, mintha pszichopata lenne.
Mandiner444hu
2023. szeptember 22. 13:18
Sunyi, gerinctelen Mandiner szerint még mindig sokan kommentelnek. Így az eddigi meghozott intézkedéseik mellé további nehezítéseket eszközölnek.
bodrigyuri
2023. szeptember 22. 12:46
Pesty csak kamuzott, helyette Toroczkai kezdi kiteregetni a ner szennyesét, köztük Zsóti nejéét. https://youtu.be/4My53l2SWN4?feature=shared
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!