A Honvédség katonai átkelést jelentett be a Dunán

2023. május 10. 20:30

A lakosság megértését és türelmét kérik.

2023. május 10. 20:30
null

A Magyar Honvédség katonái 2023. május 11-én és 12-én (csütörtökön és pénteken) 5:00 és 21:00 óra között, átkelési gyakorlatot hajtanak végre a Duna Fajsz–Dombori és Meszes–Gerjen kompátkelő között.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az adott időszakokban megnövekedett hajóforgalom várható a Dunán.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét köszönjük!” – írja közleményében a Honvédség.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fenrir
2023. május 11. 12:32
Komáromnál kéne!
Hattori
2023. május 11. 11:30
szlovákia felé???? :D :D :D
tintapaca
2023. május 11. 11:14
Két kompkikötő között könnyű átkelni. Keljenek át Ercsinél, de ne a kompnál. Biztosan a Dnyeperen való átkelésünket készítik elő. (Ha-ha-ha...) Egyébként nincs is hidász alakulatunk.
Coupdetat
2023. május 11. 11:05
"Csütörtök éjszaka az orosz állami médiában Igor Konasenkov, az orosz védelmi minisztérium szóvivője meghökkentő bejelentéssel élt: csapataik megsemmisítettek négy darab amerikai Bradley gyalogsági harcjárművet. A bejelentéssel azonban van egy kisebb probléma. Bár az amerikai Bradley a legtöbb, ukrajnai harcokban bevetett gyalogsági harcjárműnél jobb védelemmel van ellátva, természetesen közelről sem egy elpusztíthatatlan csodafegyver. A bejelentés nem is ezért problémás, hanem azon egyszerű okból, hogy a járművek még el sem indultak Ukrajnába." (portfolio)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!