Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Jakab Péter: Nem teszem önként a pisztolycsövet a homlokomhoz

2021. július 08. 17:54

A Jobbik elnöke továbbra sem kér bocsánatot a melóstól.

2021. július 08. 17:54
null

Jakab Pétert egy sajtótájékoztatón kérdezte meg a Hír TV munkatársa, bocsánatot kér-e attól a munkagépes melóstól, miután sértegetni kezdte a gép kezelőjét.

„Tudom, hogy az a Fidesz elvárása, hogy önként és dalolva feküdjek a dózer alá, és bocsánat, hogy nem feküdtem oda”idézi Jakab válaszát az Alfahír. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje azzal folytatta:

Tudom, hogy az a Fidesz elvárása, hogy előbb-utóbb, ha majd jön egy merénylő, és nem találja el a homlokomat, akkor majd önként tegyem oda a pisztolycsövét a homlokomhoz, de nem fogom megtenni ezt a szívességet”.

Mint ismert, a munkáját végezni kívánó sofőr leteremtését Jakab Péter Mészáros Lőrinc emlegetésével indította, és hogy őt „provokálja” az a helyzet, hogy a nevezett építkezés gyümölcseit csak a gazdagok élvezhetik. A munkagép vezetője aztán mozdulni sem bír, amikor a Jobbik elnöke, az előválasztás miniszterelnök-jelöltje megkérdezi tőle: 

Ha a seggembe tolja azt a gépet jobb lesz?” 

– majd ezek után perrel és jogi lépésekkel fenyegeti meg a munkáját végezni kívánó, verbálisan inzultált munkást.

Nyitókép: Facebook

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2021. július 09. 16:29
Gyurcsány "csövét" már önként odatetted a... Na nem a homlokodhoz!
Pipas 3
2021. július 09. 15:19
Tipikus AVH-S tempó...... szerintem ez a hitvány nyomorult aljas tetü.... szerintem akasztana is mint a bolseviknácik!..... ugyanis ez az!
Biivisz
2021. július 09. 14:06
"Nem teszem önként a pisztolycsövet a homlokomhoz ..." Pedig mindannyian jobban járnánk.
Luminor
2021. július 09. 11:04
Petike! A bocsánatkérés nem szívesség, hanem lelkiismeret kérdése! Erről ennyit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!