HBO: visszautasítjuk a homofóbia és a diszkrimináció összes formáját

2021. június 16. 16:31

Büszkén hiszünk egy olyan befogadó társadalomban, amelyet sokféle egyéni hang és élmény gazdagít – olvasható a csatorna közösségi oldalán.

2021. június 16. 16:31
null

A HBO Magyarország Facebook-oldalán posztolt az elfogadásról. A WarnerMedia nem tolerálja a homofóbiát, az előítéletességet és a diszkriminációt – olvasható a bejegyzés elején.

Hozzéteszik: „Visszautasítjuk a homofóbia, az előítéletesség és a diszkrimináció összes formáját, és büszkén hiszünk egy olyan befogadó és együttműködő társadalomban, amelyet sokféle egyéni hang és élmény gazdagít.”

„Sokszínű történeteink nem múló ereje abban rejlik, hogy kiniytják szemünket a világra, egymásra és új, eltérő nézőpontokra 

– zárja bejegyzését az HBO Magyarország.

Kép forrása: YouTube

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. június 17. 09:04
szart nem nézek
Gèbi
2021. június 17. 08:12
„Sokszínű történeteink nem múló ereje abban rejlik, hogy kinyitják szemünket a világra, egymásra és új, eltérő nézőpontokra " Ezt úgy kell érteni, hogy a kanálisuk, gyakorlatilag a mély proli és 50 iq-val rendelkező, libsi és álbaloldali egyedek igényeit szolgálja ki döntően. Kb 20-25 éve már annak, hogy nincs ilyen, pénzért adott, moslék a tv-s kínálatunkban. Igaz, maradt még elég amit "ingyen" erőltetnek. Ezért leszoktam már sok éve a tv nézéséről és gyakorlatilag csak hír műsorokat nézek.
fogas paduc
2021. június 17. 08:05
Szinte csupa xar film van a hbo go-n. Nem érdemes megnézni azokat. felesleges időpazarlás.
OrangeOrder
2021. június 17. 07:39
A picsába aztán mentek-e? Évről évre pofáztok bele a választók többségének döntésébe, köcsögök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!