Vágó István szerint a Pfizer vakcina kidolgozása is egy migráns-történet

2020. december 16. 08:17

A politikus a török származású kutató történetére világít rá a Facebookon.

2020. december 16. 08:17
null

Ő Uğur Şahin, a Pfizer/BioNTech vakcina egyik kidolgozója. Török, ahogy kutatótársa, a felesége is. 4 éves korában csatlakozott anyjával a már Németországban, a Ford gyárban vendégmunkásként dolgozó török apjához, ott járt iskolába. Bújta a tudományos ismeretterjesztő könyveket, melyeket egy katolikus könyvtárból kölcsönzött ki. Leérettségizett, majd a kölni egyetemen doktorált rákos sejtek immunterápiájából. Summa cum laude végzett. Egyik alapítója volt a BioNTech cégnek, amelynek azóta a vezérigazgatója, felesége is az igazgatóság tagja. A Pfizer amerikai óriáscéggel együtt fejlesztette ki a Covid-19 elleni védőoltást. Ez is egy migráns-történet...” – írja Vágó István.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2020. december 31. 12:40
Vak tyúk is talál szemet. Egy a ritka példák közül. És a fiatal életerős semmittevők milliói, akik nem menekültek és nem beilleszkedni akarnak, hanem élősködni, na azok is majd hozzájárulnak a tudományhoz, ugye, Mr Cutty?
toef36
2020. december 20. 04:03
Vágó Gyagya kvizbe lépett, azóta is bűzlik... Egyenesen Gyurcsány fenekében úszik...
Nehidd El
2020. december 19. 13:48
"Bújta a tudományos ismeretterjesztő könyveket, melyeket egy katolikus könyvtárból kölcsönzött ki." Na akkor már ez is garantálja, hogy a most betelepíteni kívánt 34 millióból egy sem fog még véletlenül sem vakcinát kifejleszteni. Ők már vallási okokból sem lennének hajlandóak a kezükbe ilyen könyveket venni.
12345
2020. december 18. 12:56
Az lenne a kérdésem hogy miért jó az Törökországnak vagy a világnak, hogy Törökország elveszített egy szintű kutatót? Miért jó az bármelyik szegényebb országnak, hogy elveszitik ezeket a nagyszerű embereket? Ha meg nem jó, hogy a szegényebb országok elveszítik ezeket a nagyszerű embereket akkor miért ünnepeljük a migrációt? Ünnepeljük, hogy a szegény országok még szegényebbek lesznek mert a gazdagabb országok elszívják ezt a sok nagyszerű embert?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!