Jakab csicskázott, Sneider kommunistázott is a Jobbik rendezvényén

2019. október 23. 18:11

Sneider Tamás szerint ma több a kommunista a Fidesz-KDNP soraiban, mint az MSZP-nél és a DK-nál.

2019. október 23. 18:11

A Jobbik a Corvin közben ünnepelte október 23-át. A párt rendezvényén nem volt nagy tömeg, néhány tüntető viszont megzavarta a megemlékezést. A tüntetők hazaárulózták a jobbikosokat, de a rendőrök végül erőszakmentesen kiterelték őket a Corvin közből. Jakab Pétert valaki vécépapírral is megpróbálta megdobni. 

Jakab Péter szerint a XXI. század ötvenhatosai voltak azok, akik október 13-án nem „csicskultak be”, hanem fellázadtak a rendszer ellen. Hozzátette: a magyarok sok mindent eltűrtek történelmük során és a közelmúltban is, de a politikusok nem tanulták meg a történelem leckéjét, ezért tavaly áprilisban a rezsim legyőzte őket. „De mi a kitartás útját választottuk” – hangsúlyozta Jakab. „Mi vagyunk a nemzet lelkiereje” – tette hozzá. A frakcióvezető szerint az '56-os barikádokon nem volt jobb és bal, csak barát vagy ellenség. Jakab szerint a Jobbik minden becsületes magyarnak bajtársa lesz, de a tisztességteleneknek börtönt ajánl. 

Sneider Tamás szerint újból egy kizsákmányoló, bolsevik típusú rendszer van ma Magyarországon. De Sneider szerint az '56-osok azért harcoltak, hogy a Nyugathoz tartozhasson Magyarország. „A Fidesz-KDNP sorai között a Parlamentben sokkal több, kommunista párttagkönyvvel rendelkező személyt találunk, mint ad absurdum a jelenlegi DK és MSZP sorai között” – jelentette ki Sneider. 

A Jobbik rendezvénye végül békésen ért véget.

A nyitóképen: ellentüntetők a Jobbik rendezvényén a Corvin közben (MTI/Mónus Márton)

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roden@
2019. október 25. 06:37
i
Roden@
2019. október 25. 06:36
Morva Krisztát vissza a politikába!!
gyaloggos
2019. október 24. 15:56
OSTOBASÁG ez a liberálbalfaszos állandó "NYUGATHOZ TARTOZNI" ! Európában vagyunk, és egyensúlyozni kell kelet és nyugat között, ne lehet szemellenzőt feltenni, és csak nyugatra tekinteni, s ezt nem csak Európa viszonylatában!
Sulammit
2019. október 24. 09:47
Lelki ereje? A jobbik szégyene és árulói vagytok, a zsidók szégyene és árulója vagy. Valamint a parlament szégyene vagy, Jakab.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!