Parázs vitába kezdett L. Simon az atv-sekkel

2018. szeptember 21. 19:50

„Végigmondhatom a gondolatot, hogy érthető legyek?” – tette fel a kérdést L. Simon László.

2018. szeptember 21. 19:50

Az Egyenes Beszéd Kontra vendége L. Simon László, a Fidesz országgyűlési képviselője volt.

Rónai Egon és kérdezőtársai, Papp Réka Kinga újságíró és Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa kemény kérdésekkel bombázták L. Simont, aki azt sérelmezte, hogy nem nagyon engedik szóhoz jutni. „Végigmondhatom a gondolatot, hogy érthető legyek?” – tette fel a kérdést L. Simon László. 

A vita során szóba került Orbán Viktor, Szakács Árpád szerepe és a kultúrharc kérdése is. 

 

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
énmegénmegén
2018. szeptember 25. 15:45
hú, ez az ildikó nevű kifestett és agyonsminkelt feketére öregített nő pont olyan kedves, mint a Színház és...tv-sorozatban a kritikusnő. Azt a nőt is csak részegen "látogatta meg" a ffi főszereplő, akit Csányi játszott. rettenetes már az arcának a a puszta látványai is. A mimikája azt üzeni: te, én téged helyből utállak...
mucsay
2018. szeptember 24. 13:47
nem hallgatom meg, minek. ha el simon frappáns és értelmes és vicces, akkor mostmár minden ok vele? mond néhány jót és mi a hasunkat mutatjuk? nem csoda hogy meg tudják csinálni velünk amit senki mással.
Zsolt 2018
2018. szeptember 23. 16:58
Fatális tévedésben vannak a Fideszesek.Nem tudják mit ünnepelnek-helytállásként.L.Simon elmondta:tízmilliárdokkal támogat szdsz-mentalitású ellenzéki művészeket.A hölyek a látszat kedvéért nyűglődtek.
Akitlosz
2018. szeptember 23. 00:52
Úgy kell neki! Minek ment oda? Az M1-ben mondhat végig, ott áhítattól csillogó szemekkel végighallgatják. Meg annak is úgy kell, aki ezt nézi. Ha az ATV tudja nézni, akkor biztosan talál ennél jobb műsort. A Mandiner meg azt hiszi, hogy aki TV műsorként sem kíváncsi erre ő majd itt megnézi4 Hát a frászt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!