Közmunkára ítéltek egy férfit holokauszt-tagadásért

2017. október 30. 11:13

Nem jogerős ítéletében 300 óra közérdekű munkára ítélték a holokauszttagadással megvádolt férfit.

2017. október 30. 11:13

Nem jogerős ítéletében 300 óra közérdekű munkára ítélte a bíróság azt a férfit, akit holokauszttagadással vádoltak meg – közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn az MTI-vel. A közlemény szerint a férfi még 2012-ben a XIV. kerületi 56-osok terén a „Horthy Miklós kormányzó becsületéért” címmel meghirdetett nyilvános demonstráción elmondott beszédében az összefüggő szövegkörnyezetből kiragadva, különböző idézeteket olvasott fel egy ismert műből, így próbálva igazolni, hogy nem volt holokauszt.

A körülbelül 50-70 fős hallgatóság előtt emelt hangon többször ki is jelentette, hogy nem volt holokauszt – tették hozzá. A kerületi ügyészség – a fentiek alapján – a férfit nemzetiszocialista rendszer bűnei nyilvános tagadásának bűntettével vádolta. A megismételt eljárásban a Pesti Központi Kerületi Bíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki és 300 óra közérdekű munkára ítélte. Az ítélet nem jogerős; az eljáró ügyész a vádlott terhére, súlyosabb büntetés kiszabására, a vádlott és védője pedig felmentéséért, illetve másodlagosan enyhítésért jelentett be fellebbezését.

(MTI)

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2017. november 01. 15:15
Kuncze Gábor is tagadta a kommunizmus bűneit, ha bevinnék az Andrássy út 60-ba Bokros Lalyossal egy köröm lehúzásra meg egy nyugdíjreformra mindjárt másképp látnák a dolgokat.
Bástyaelvtárs
2017. október 31. 12:36
Nem ez az első ilyen ítélet szerencsére. Pár éve egy fórumon volt egy náci troll aki megállás nélkül zsidózott es akit baszogatott rendszeresen, egy zsido csaj az végül feljelentette ismeretlen tettesként. Közmunkát es pénzbírságot is kapott a csávó, a bájos az volt benne, h a csaj elintézte azt is, h a zsinagóga kertet kelljen takarítania közmunkabünti keretében. :) A forumon mindenki ezen a kreténen röhögött, h micsoda buli lehet neki sötét rasszistaként, h a cigány kiskollegáival zsidó templomkertet ápolgat :D
Mindjárt
2017. október 30. 17:12
Azért lophat gátlástalanúl a felcsúti cigány és bandája mert Polt Péter, a fideszes főügyész megvédi őket akármilyen mocskos dolgot művelnek. 2012 szeptemberében a Jobbik tiltakozott, amiért a Központi Nyomozó Főügyészség bűncselekmény hiányában elutasította a Mansfeld Péterre is halálos ítéletet kérő Mátsik György volt ügyész elleni feljelentést azzal az indoklással, hogy tette abban az időben nem minősült bűncselekménynek. Puszta véletlen, hogy Polt Péter apja, Polt Miklós a Kádár-éra alatt a Legfőbb Ügyészségen a bírósági főosztály örökös vezetője volt. Politikai ügyekben vérbíróként halálos ítéletek meghozatalában is részt vállalt. Forrás: https://kuruc.info/r/7/144273/ Tetves, mocskos, hazaáruló fidesz söpredék! Kommunista gyilkos kölkéből csináltok főügyészt és birka módra megjátszátok minta nem tudnátok amit ezek művelnek. Mocskos kommunisták vagytok, bárminek is hazudjátok magatokat.
OberEnnsinnen
2017. október 30. 16:42
Kétségeket ébreszt, hogy - tudomásom szerint - nem áll rendelkezésre releváns adatsor: az elhunytak-meggyilkoltak pontos számáról, nevekkel, személyi adatokkal. Pedig: a statisztika már régi tudomány és Rotschildéknál mindenre van pénz, kérdés: éppen erre miért nincs? Miért nincs erre pénz, egy hiteles adatsorra? És amíg ilyen nincs: mi az ítélet alapja? Jogszerűen persze, és nem bolseviki módra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!