Nem tudni, miért került 50 millióba az '56-os emlékdal

2016. szeptember 05. 12:43

Azt már tudni egy ideje, hogy sem a zeneszerző Desmond Child, sem az énekesek nem kértek pénzt az emlékdalért, de most kiderült az is, hogy a stúdió és annak személyzete is ingyen volt.

2016. szeptember 05. 12:43

Ötvenmillió forintba került az '56-os emlékdal elkészítése, de még mindig nem tudni, hogy miért. A 2007-es dalát újrahasznosító zeneszerző Desmond Child ugyanis nem kért pénzt munkájáért, ahogy szintén ingyen dolgoztak a dalt feléneklő művészek is. Most pedig kiderült az is: a közmédia ingyen biztosította a dal felvételéhez a stúdiót és a technikai személyzetet.

Az ügyben hiába kereste az RTL Klub az 56-os Emlékbizottság társelnökét, Schmidt Máriát, nem kaptak választ.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2016. szeptember 05. 23:14
Csak 50 millióba került az a szar? Öregszenek ezek a fideszesek, vagy mi a fasz? Mindenki ingyen dolgozott, tehát a rezsiköltség pontosan 0,00 forint. Na így talán érthető, hogy megállt 50 millióba, de még így is furcsa kicsit ez a szerénység... Biztos ezt is a világ keresztényeinek megsegítésére tették félre. :) "Az ügyben hiába kereste az RTL Klub az 56-os Emlékbizottság társelnökét, Schmidt Máriát, nem kaptak választ." Lám-lám, a víg özvegy, az ország leggazdagabb "nője" nem méltatja válaszra a sajtót és a drága magyar népet, hogy hova is basztak el újabb 50 misit. Gondolom a többi mellett ez olyan apróság, hogy szót sem érdemel. Lényegében van benne valami... Manapság gondolom már nagyon kevesen osztják a véleményemet, de én azon a napon basznék ki rögtön mindenkit, aki a közszférában ténykedik, mikor nem hajlandó nyilatkozni az emberek adójának felhasználásáról. Honnét a picsából veszik ezek a bátorságot ilyen szintű arroganciához? Régebben legalább még egyik-másik politikus-tolvaj hazudott valamit, ha megkérdezték. Most már arra se veszik a fáradtságot. Figyeltek hívők? Ennyire becsülnek benneteket. Szarra se. De nektek ez így tetszik. Fasza...
1120
2016. szeptember 05. 20:00
Dehogynem. Ellopták. :)
kizökkentidő
2016. szeptember 05. 17:50
Ennyiért Lop-ez kisasszony is elénekelte volna.
Akitlosz
2016. szeptember 05. 16:25
Ráadásul egy olyan dal, amire semmis szükség nincsen. Ingyen sem, ellopott 50 millióért pedig pláne nincsen. Valószínű, hogy éppen azért kell ez a dal projekt, hogy valakik ilyen ügyesen eltüntethessék azt az 50 milliót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!