Saját gyártású műsorban szívatja a celebeket a VIVA

2013. szeptember 03. 16:47

A VIVA új, saját gyártású műsora, a Menny a Pokolba extrém feladatokkal teszi próbára a magyar celebeket. A vetélkedőt Iszak Eszti és Sanyóca vezeti majd.

2013. szeptember 03. 16:47

Szeptember 9-től, hétfőtől-péntekig, 16:00-ás kezdéssel lesz látható a 16 részes napi széria a VIVA műsorán, amely a Menny a Pokolba címet kapta. A másorban különleges, ügyességet, állóképességet, és kitartást igénylő feladatok mellett popkulturális kvízkérdésekkel tesztelik majd a versenyző csapatokat ‒ áll a csatorna közleményében.

A nyertesek pénznyereményt vihetnek haza, a műsor különlegessége azonban az lesz, hogy egy végső, dupla vagy semmi megmérettetésnek köszönhetően a kevesebb ponttal rendelkező csoportnak is meglesz az esélye a győzelemre. Iszak Eszter angyalként hasznos tanácsokkal, Sanyóca pedig ördögi ellenfélként extra, de még több bátorságot igénylő feladatokkal állítja majd próba elé a versenyzőket.

Radics Gigit, Odettet, Fluort, Győzikét, vagy épp Hient bármikor láthatja az utca embere, hiszen velük van tele az újság, és róluk szólnak a bulvárral foglalkozó hírműsorok is. Mi azonban olyan extrém szituációkba és kemény határfeszegető helyzetekbe kényszerítjük őket, ahol minden bátorságukra szükség lesz ahhoz, hogy győzzenek” – mondta el Lakinger József, a Viacom marketing és kommunikációs vezetője.

A Menny a Pokolba gyártási jogát meghívásos tender alapján a Proud nevű cég nyerte el, kreatív producerként pedig Ráday Dávid és Lehel Olivér tevékenykedtek a szérián. A sorozat rendezője László Péter volt, aki az 1 perc és nyersz, illetve A kód című sorozatokban is letette már a névjegyét.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!