Új vetélkedőt vezethet Gundel Takács Gábor

2013. július 16. 11:06

A Maradj talpon! helyett az M1 új vetélkedőjének műsorvezetője lesz Gundel Takács Gábor. A comment:com információi szerint az Endemol-licensz alatt futó Next One! című műsor magyar változatát vetíti majd a közeljövőben a köztévé.

2013. július 16. 11:06

Az Albániában, Olaszországban és Spanyolországban is futó kvízműsorban sok több játékos játszik egymás után: a sor elején álló játékos felmegy a színpadra, ahol gyors egymásutánban kell 4 műveltségi kérdésre válaszolnia. Legalább háromra kell gyorsan és jól felelni, ha nem sikerül, akkor jöhet a következő (erre utal a vetélkedő címe is).

Aki jól válaszolt, a következő körbe jut, ahol ki kell válasszon egy tekercset, amin nem látható összeg szerepel. Miután felnyitja, dönthet, hogy játszik-e tovább, vagy beül a Bajnokok Székébe. Ha folytatja, újabb kérdések jönnek, míg azt nem mondja az ember, hogy elég. „Igen ám, de nem mindegy, hogy döntünk, mert ha az utánunk jövő játékos több pénzt szed össze, akkor nekünk távoznunk kell” – írja a comment:com.

Végül egy játékos marad, akinek 150 másodperc alatt kell 21 kérdésre válaszolni a 100 ezer dolláros fődíjért, méghozzá úgy, hogy két választási lehetőségből a rosszat kell mondania. Ha elrontja, kezdheti elölről. Ha lejár az idő, még mindig nyerhet pénzt jackpot révén.

Jó kis pörgős játék lesz, ráadásul naponta jelentkezik, már ha bejön a Sorozatjunkie tippje. Gundel Takács alkalmas a feladatra, a Maradj talpon során megszokhatta a feszített tempót, a kérdések közé meg mindig be lehet csempészni olyanokat, amikkel ki lehet védeni a nagy lóvé elvitelét” – írja sixx.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. július 16. 20:19
Ez a fidesz Vágója! Már, dög unalmas. A legvisszataszítóbb az volt, amikor az Euro-vizio dalfesztiválra induló énekest akarták népszerűsíteni egy tv reklámmal, és a rövid film alatt az énekest két képkocka erejéig mutatták, ezt a celebet meg a reklám 90 százalékában. Holott, ez csak a dalfesztivál egyik kommentere volt a félezer közül. Komolyan mondom undorító, ahogy ezt a faszit(?) nyomatják!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!