Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Szigorítják a fémtörvényt

2012. augusztus 04. 12:30

Benyújtja a parlamentnek a Nemzetgazdasági Minisztérium a fémtörvény szigorítását. A javaslat értelmében a felvásárlótelepek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a rendőrség belső informatikai rendszerével összeköttetésben kell hogy működjenek, és az átvétel alapja az eredeti állag szerinti leadás kell legyen.

2012. augusztus 04. 12:30

Benyújtja a parlamentnek a Nemzetgazdasági Minisztérium a fémtörvény szigorítását – tudta meg a Magyar Nemzet. Pócs János fideszes képviselő a lapnak elmondta: a jogszabály módosítása megszüntetni a tolvajok és az illegális felvásárlók értékesítési lehetőségeit.

Pócs elmondta, hogy szakemberek és az ő javaslatai szerint is úgy lehet megfékezni az ilyen bűncselekményeket, ha a felvásárlók munkáltatója az állam. A felvásárlótelepek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a rendőrség belső informatikai rendszerével összeköttetésben kell hogy működjenek, és az átvétel alapja az eredeti állag szerinti leadás kell legyen – fogalmazott. Az új törvény nem engedné, hogy a fémet megváltoztassák, például a kábelt feldarabolják. Közölte azt is, hogy a telepeknek  bejelentési kötelezettségük lenne a jogszabályi előírásoktól való legkisebb eltérésről is. Pócs megfontolandónak tartja a beszállítható mennyiség korlátozását, illetve az eredet igazolását is.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger
2012. augusztus 04. 19:52
Két havonta járok át egy órára egy kis határmenti bankban van némi dolgom. Ennyi közöm van Ausztriához. A folyamatos zsidózás miatt nem koncentrálsz másra, csak arra.
egysegelem
2012. augusztus 04. 19:45
Ezzel a lepessel egyet kell ertenem! (ilyen se sok volt, es feltehetoen nem is lesz)
radír
2012. augusztus 04. 19:23
Megint jogszabályt alkotnak,amit megint nem fog betartani senki! Ebben mi világ bajnokok vagyunk!
antioxi
2012. augusztus 04. 18:11
A kopasz, nagyfejű, kövér, "vasazó" cigányokat át kell képezni gyógyfű-szedőkké és menjenek az Audi6-okkal gyógyvirágot gyűjteni - közmunkásként -:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!