A kormány nem fizetett váltságdíjat

2011. január 10. 10:18

A szudáni kormány és az ENSZ krízisközpontja tárgyalt Papp István túszejtőivel, munkájukat a magyar terrorelhárítók segítették - mondta Hajdú János a Terrorelhárítási Központ vezetője a Kossuth Rádióban.

2011. január 10. 10:18
A magyar kormány nem, de elképzelhető, hogy mások fizettek váltságdíjat Papp Istvánért - fogalmazott az MR1 Kossuth Rádió reggeli műsorában Hajdú János, a Terrorelhárítási Központ vezetője. Hajdú elmondta, Papp kiszabadulásának részleteiről nem közölhet információt. A túszejtőkkel a szudáni kormány és az ENSZ krízisközpontja tárgyalt, amit a TEK az első perctől az utolsóig segített, a magyar terrorelhárítók tanácsokkal támogatták a túsztárgyalók munkáját, illetve információkkal látták el őket - mondta Hajdú.
 
„Az utolsó fázisban voltak olyan pillanatok, amikor az elrablók és a központ között folyó kommunikációba bele tudtunk folyni, ahol meg lehetett szólítani Papp Istvánt” - közölte Hajdú, hozzátéve, a kiszabadítás a szudáni vezetés és az ottani titkosszolgálat érdeme.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gross
2011. január 10. 18:02
"A magyar kormány nem, de elképzelhető, hogy mások fizettek váltságdíjat Papp Istvánért - fogalmazott az MR1 Kossuth Rádió reggeli műsorában Hajdú János, a Terrorelhárítási Központ vezetője" Mi az, hogy "elképzelhető"? Nem tudja, mint a Terrorelhárítási Központ vezetője? Vagy ez csak egy ügyetlen megfogalmazása annak, hogy válságdíjat fizettünk?
Honfi-fi
2011. január 10. 17:53
A kormány nem fizetett váltságdíjat ------------------------------------ Nem hát. A kormány a közvetítő, közvetítőjének fizetett.
blehel
2011. január 10. 11:40
hajra, vegre valamilyen jo hir!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!