Hatékonyabbá válik a rendőri munka

2010. november 19. 17:22

Ötszázzal növeli a megbízotti posztok számát a rendőrség - jelentette ki Horváth Attila, az ORFK főosztályvezető-helyettese Hajdúhadházon. Hozzátette: a rendőrség új logika szerint működik.

2010. november 19. 17:22

Ötszáz új megbízotti posztot létesít a rendőrség, így akarják elérni, hogy Magyarországon mindenhol legyen körzeti megbízott - mondta Horváth Attila, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) rendészeti főosztályvezető-helyettese pénteken Hajdúhadházon.

Az ezredes a Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség kistelepülési fórumán kifejtette: új logika szerint működik a rendőrség, az önkormányzatokkal együttműködve tekintik át és sorolják be a különböző településeket és városrészeket veszélyeztetettség szerint. Kijelentette: így hatékonyabbá válik a rendőri munka, hiszen a rendőri erőket a közbiztonság állapotától függően gyorsan tudják a problémás helyekre vezényelni.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi75
2010. november 22. 11:39
Ide kell Őket küldeni tanulmányútra: http://www.youtube.com/watch?v=6kCmI7Gty1k&feature=related
kutyi
2010. november 20. 17:17
Az valóban meglátszik, hogy a rendőrség új logika szerint működik. Hogy nekünk ez jó-e, az iránt kétségeim vannak. Az állami pénzbehajtás - közlekedésrendészkedés - logikája már tökéletesen megy, a gyakorlatban akadnak gondok. Minek olyan faluba rendőr, ahol van Nemzeti Együttműködés ?
balbako_
2010. november 20. 12:23
Ha a kommentáló rosszindulatú, még ezt is tolerálom, de ha hülye az idegesít. Ha egy faluban nincs rendőr, akkor hová mehet a sértett? Most lesz, ha ez nem visszatartó erő akkor mi?
56október
2010. november 20. 11:44
Tisztelettel megjegyzem: a létszámnöveléstől még nem válik automatikusan hatékonyabbá. Hatékonnyá elsősorban a jól kiképzett és hivatástudattal bíró rendőröktől válik - de nagyon félek, hogy a létszámnöveléssel éppen ők fognak kisebbségbe kerülni. Ne legyen igazam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!