A Fidesz nem mellényezik

2010. május 15. 18:28

Szijjártó Péter szerint a választópolgárok nem azért küldték a parlamentbe a képviselőket, hogy napokon keresztül mellényügyekről tárgyaljanak.

2010. május 15. 18:28

A választópolgárok döntő választási eredménnyel nem azért küldtek minket az Országgyűlésbe, hogy napokon keresztül mellényügyeket vitassunk meg” - szögezte le Szijjártó Péter szombati sajtótájékoztatóján arra a kérdésre, hogy a Fidesz-KDNP-frakciószövetség tagjai adott esetben megszavaznák-e a képviselői esküjét gárdamellényben elmondó Vona Gábor Jobbik-elnök mentelmi jogának felfüggesztését.

Közölte: rendkívül kicsinyes és káros dolognak tartja, hogy „sokan próbálnak asszisztálni ahhoz, hogy mellényügyekről folyjon a forradalmi Országgyűlés első napjáról szóló értékelő”. A polgárok azért küldték őket az Országgyűlésbe, hogy megdöntsenek egy rendszert és megalakítsanak egy újat, megalkossák azokat a törvényeket, amelyek a gazdasági válság elhárításához és az elszámoltatáshoz szükségesek - fogalmazott.

Megjegyezte: Vona Gábor ügyében az ügyvezető kormány megteszi a szükséges lépéseket. „Meglátjuk, hogy mire mennek”, a bűnözőkkel és a jogszabálysértőkkel szembeni eddigi gyakorlatuk nem volt túlságosan eredményes - fűzte hozzá, megjegyezve, hogy a polgári kormány ezen a területen is sokkal erősebb eszközökhöz nyúl majd.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tzsg
2010. május 16. 12:22
off, de nem találtam általános csevegőtopicot a mandiner.hu-n: a parlamenti adatbázisba feltöltötték a bizottsági tagságokat is. A Fidesz-KDNP frakcióban az összeférhetetlen kormányzati tisztségviselő-jelöltek értelemszerűen nem kaptak bizottsági tisztséget, a miniszter jelöltek ismertek, a többiekből elég jól kirajzolódik, hogy ki lesz államtitkár a fracióból. Kigyűjtöttem egy listát, érdekel ez vlakit?
szpal
2010. május 16. 02:56
Fasz
picur3ka
2010. május 15. 22:15
En sem. Orulok, ha nem akarnak mellenyezni, nagyon kicsinyes idiotizmusnak tartanam. Az elnok mar megutotte a mercet ebben, remelem, mas nem koveti.
grny
2010. május 15. 21:27
T. Fidesz! Én tényleg nem mellényezni küldtem Önöket. Szerintem a többiek sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!