Megszüntetné a Jobbikot a cigányság felemelkedése

2010. január 17. 03:04

A romák sanyarú élete és az ebből fakadó cigány-magyar konfliktusoknak haszonélvezőit két csoportra lehet osztani.

2010. január 17. 03:04

„A tények alapján azt a döbbenetes következtetést tudom levonni, hogy a romák sanyarú élete és az ebből fakadó cigány-magyar konfliktusoknak haszonélvezőit két csoportra lehet osztani. Az egyik, a már említett országos cigányvezetők (tisztelet a kivételnek), a másik a szélsőjobboldalon parlamentbe készülő Jobbik. A cigányság felemelkedése a problémák sikeres kezelése megszüntetné mind a két csoport létezését.

Felszólítom a cigányvezetőkben magukra ismerő személyeket, hogy ne induljanak a választásokon a népük érdekében! Felkérem viszont azokat a tanult, fiatal vagy idős romákat, akiknek nem a megélhetésüket jelentené a cigányság képviselete, lépjenek elő, vezessék népünket!”

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gót
2010. január 17. 20:00
És mi lenne ha most az egyszer a cigányság megpróbálná felemelni saját magát, minket meg békén hagyna. Csak vicceltem....
imagi
2010. január 17. 16:37
A cigányság felemelkedése szerintem ha jól meggondoljuk a jobbik programjának az alapja akkor ezek szerint ezek maguk ellen dolgoznak? A jobbik szavazók 1-2%a szavaz rájuk azért mert utálja a cigányokat. Szerintem.
gutman
2010. január 17. 13:52
Az a baj,hogy ami nem sikerült többszáz éve,az nemigen fog megvalósulni most sem...ez van(sajnos). Viszont ha mondjuk csak 3 gyerekig adná az állam a családipótlékot,talán esélye lenne annak a 3 szerencsétlennek,hogy normálisabb életet élhessen idővel,mint a szülei.
Szenzor
2010. január 17. 12:25
"A cigányság felemelkedése a problémák sikeres kezelése megszüntetné mind a két csoport létezését." Ha meg nem is szüntetné, de kisebb jelentőségűvé tenné. Azért ez a Lakatos ezerszer különb egy Kolompárnál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!